Închinarea ca mod de viață

Miercuri, 20 februarie, într-o seară obișnuită de tineret la Filadelfia (Oradea), va avea loc lansarea oficială a cărții Viața – un cântec de laudă, scrisă de liderul grupului Profides, Tony Berbece. Printr-o cunjunctură amicală am ajuns să cunosc intenția lui de a publica. De atunci i-am fost alături, dar proiectul a devenit posibil prin implicarea prietenului meu Florin Ile, directorul executiv al Societății Biblice din România.
Cu bucurie vă invităm la acest eveniment. Nădăjduim să avem o seară frumoasă și ziditoare. Sperăm ca tinerii să fie interesați de lectură și să prindă savoarea acestei cărți. Scrisă de omul generației lor, cu pasiunea liderului de închinare, lucrarea poate să motiveze pe mai multe paliere. Nu mă îndoiesc de resursele pe care Dumnezeu încă le are la acest nivel. Sunt mulți tineri cu un potențial latent în domeniul închinării publice, dar poate au nevoie de încurajare. Paginile aceste lucrări autohtone le pot fi de mare ajutor. Să fim împreună, așadar!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.