Eticheta

Nicu Alifantis

N

LA MULȚI ANI, Nicu Alifantis!

S-a născut la 31 mai 1954 în Brăila. Este cântăreț, poet și actor. Iubește tot ce-i frumos și nu suportă ipocrizia de nici un fel. Se numește Nicu Alifantis. Vocea lui este incofundabilă. Melodicitatea muzicii atinge coarde sensibile ale sufletului. Felul în care transpune versuri celebre pe muzică uimește de fiecare dată. Mulți poeți îi sunt, postum, îndatorați. Unele poezii ar fi rămas, fără...

Toamna și emoția ei

Când un poet (Nichita Stănescu) își întâlnește rapsodul (Nicu Alifantis) nu poate ieși altceva decât o Emoție de toamnă. Ce să zic?! Să ne lăsăm emoționați și să visăm. Putem fi chiar melancolici… puțin!

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.