Eticheta

mașini

m

Zâmbiți, vă rog! (3)

Iată cum se întâlnesc hărnicia drumarilor și indolența concetățenilor. Unii nu-și pot amâna asfaltările, alții nu-și pot mișca mașinile. E un fel de care pe care! De fapt, ca la noi la nimeni. Bine că avem ceva asfalt, iar cu cât sunt mai multe mașini parcate cu atât mai economisim. Întotdeauna s-a găsit o destinație pentru surplusul rămas. Bravo!

Rugă pentru… mașini

Priviți vă rog și minunați-vă. Este varianta americană (și implicit evanghelică) a rugăciunii pentru cai, căruțe și alte acareturi din gospodărie. Poate ați crezut că doar preoții ortodocși fac slujbe pentru animale sau mașini, dar nu este așa. Pastorul din imagine chiar este convins de ce spune acolo (urmăriți și perplexitatea participanților, totuși). Doamne ocroteste aceste masini si pe...

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.