Eticheta

Ștefan Hrușcă

LA MULȚI ANI, Ștefan Hrușcă!

Într-o zi de 8 decembrie, anul 1957, interpretul Ștefan Hrușcă vedea lumina zilei în localitatea Ieud, jud. Maramureș. Folkist de cursă lungă, rapsod cu reverberații adânci și colindător temerar, Hrușcă și-a început cariera artistică în 1981. Pe atunci, el a fost coptat în Cenaclul Flacăra, un fenomen cultural și artistic mai complex decât pare la prima vedere. Împreună cu cenaclul a susținut...

Sărbători Fericite

Deși nu avem parte de un Crăciun cernit, să ne bucurăm totuși.
Vă doresc har de sus, binecuvântări de tot felul și discernământ spiritual.
Să fredonăm un colind vechi de când e lumea împreună cu Ștefan Hrușcă. Apoi, cu sufletele deschise către Cel de Sus și cei de lângă noi, să pășim peste vremuri victorioși.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.