Douămiitreisprezece a sosit!

D

Iată-l! Nou-nouț, surâzător și ademenitor. Nu ne-a întrebat de vrem ori nu să-i trecem pragul. Pur și simplu ne-am trezit în el. Este ca și cum 2012 ne-a împins în 2013. Dacă viața este un cântec, atunci anii trebuie să fie un fel de note înșirate pe partitură. Se succed tăcuți pentru a nu se mai întoarce niciodată. Trec parcă peste noi, le simțim povara, dar nu ne putem opune.

Iar dacă așa stau lucrurile nu ne mai rămâne decât să fim optimiști. Să ne urăm de bine, să ne dorim de toate și din belșug. Mă alătur și eu singurei soluții rămase, dorindu-vă să aveți parte de un 2013 plin de realizări. Nu știu ce v-ați propus, dar aleagă Domnul în planurile noastre și împlinească-le El pe cele cu adevărat valabile. Cât despre sănătate, v-o doresc din aceea de fier. Protecția Domnului să vă fie scut și pavăză, iar harul lui să vă însoțească.

Mass-media a avut grijă să ne înfrice suficient. Va fi – în opinia specialiștilor – un an greu cum nu s-a mai văzut. În aceste condiții avem nevoie de și mai multă nădejde. Să nu ne încredem în oameni, ci în Cel care i-a creat. Tronul Lui se ridică mai presus de orice putere omenească, suveranitatea Sa este veșnică. Să nu ne temem, așadar. Nu pe brațul nostru ne bizuim, ci pe al Lui.

Să vă dea Dumnezeu mult peste meritele personale. Să vă ajute El să răzbiți prin toate cu demnitate și eficiență. LA MULȚI ANI!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.