Domnul, Regele nostru

D

Pregătind o nouă serie de predici pentru Radio Vocea Evangheliei, m-am aplecat asupra Psalmului 24. Cititorii Scripturii știu că versetele 7-10 sunt punctul culminant al poemului deoarece descriu profetic lucrarea lui Hristos. El este văzut ca Rege și Mare Preot, o temă reluată magistral în Evrei.

Așadar, cu ocazia studiului, am găsit un material audio înălțător. Cu solemnitate, corul intonează versetele amintite. Merită să ASCULTAȚI.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.