Despre corvoada sărbătorilor

D

Cum v-ați petrecut sărbătorile? Mai sunt ca pe vremuri? Ar trebui schimbat câte ceva pe ici pe colo (prin părțile esențiale)? Cât este oboseală și cât este relaxare în modul românesc de a petrece? Putem spera la decență și, mai mult, la sărbători cu sens?

Andrei Pleșu ne oferă în variantă proprie o mică analiză. Un text savuros și delectant. Veți putea parcurge traseul de la inocență la indignare. Tot tacâmul, dar într-o retorică superbă. Să citim… să zâmbim și… să fim optimiști!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.