Cuvinte despre soție

C

În deschiderea cărții Strigătul sufletului (Logos, Cluj, 2011), cei doi autori aduc speciale mulțumiri soțiilor pentru sprijinul acordat. Am apreciat mult cuvintele așternute pe pagină, motiv pentru care vi le ofer drept pildă și delectare:

  • Dan B. Allender: Și, în final, dragostea vieții mele, Rebecca, nimeni nu stârnește în mine pasiunea cerului și nu-mi poate frânge inima sau oferi un crâmpei de slavă, așa cum o faci tu. Viața ta este un dar pe care-l întrece doar promisiunea veșniciei trăite împreună cu tine. Îți sunt recunoscător că te străduiești cu credincioșie să-L cunoști pe Dumnezeu și că dăruiești familiei roadele călătoriei tale.
  • Tremper Longman III: Soția mea, Alice, este cel mai măreț dar pe care l-am primit de la Dumnezeu. frumusețea ei lăuntrică o egalează pe cea exterioară. Crede în mine și mă sprijină în munca mea; mai mult, îmi doresc să pot da și eu dovadă de o dragoste atât de profundă ca a ei. Decizia cea mai bună pe care am luat-o vreodată a fost să mă căsătoresc cu ea, curând după ce împliniserăm douăzeci de ani; astfel, am mai câștigat câțiva ani în care să ne bucurăm împreună.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.