Conferința de Tineret a Bisericii Filadelfia

C

Toți navigăm pe marea relațiilor interpersonale. Doar că, dintre noi, tinerii sunt cel mai expuși. Luând viața în piept, aventurându-se pentru că oricum n-au altă variantă, ei riscă enorm și pe mai multe planuri. Tocmai de aceea, Departamentul de Tineret al Bisericii Filadelfia (Oradea) s-a gândit la o temă actuală: Tineretul Azi… în relații. E vorba de obișnuita conferință anuală, care de câțiva ani are loc toamna, după ce elevii și studenții se adună pe acasă (sau pe la școli).
La finele acestei săptămâni, așadar, pastorul Viorel Iuga va conferenția pe acest subiect de actualitate și interes. Nădăjduim ca prezența să fie încurajatoare, iar mesajele să atingă mintea și inima tinerilor noștri. Ne-am dori să-i știm cât mai bine plasați într-o lume atât de mișcătoare. Ne-ar plăcea să-i vedem ancorați în valori autentice, desprinse din lumea lui Dumnezeu. Sperăm să fie o întrunire reușită pe toate planurile, cu rezultate pe termen lung.
Mult spor și inspirație celor implicați direct și, de ce nu, soare primăvăratic!

Conferinta Tineretul Azi… 2013 (promo) from Filadelfia Oradea on Vimeo.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.