Comunismul depășit de islam

C


International Christian Concern (ICC), citat de Christian Today (ediția online) afirmă o realitate cutremurătoare: persecuțiile islamice au făcut deja mai multe victime decât cele comuniste.

Încă se mai lucrează la studii amănunțite, dar situația generală este deja clară. Cu toată ferocitatea atee, comunismul nu a reușit să răpună mai mulți creștini ca și islamul. Ne referim desigur la islamul militant, coagulat în jurul unor structuri extrem de bine puse la punct. O altă statistică atestă că un sfert din populația lumii este de religie musulmană…

Odată ce balanța a înclinat în felul acesta cred că ne putem aștepta la multe drame. Mai mult sau mai puțin globale, aceste drame vor afecta mulți creștini și aparținătorii acestora. Islamul este în ultimul timp într-o ofensivă greu de stăvilit. Să rămânem așadar lângă Dumnezeu și să pășim în Numele Lui în fiecare zi.

comentariu

  • Afirmația este tendențioasă! Este o pârghie de luptă a evreilor, împotriva Islamului. Știm cu toții că bolșevismul, comunismul a fost o invenție diabolică a evreilor! Acum vor să se disculpe prin tot felul de statistici făcute de organizații, tot ale lor! Să nu ne mire faptul dacă, mâine-poimâine, vor spune că răspândirea Creștinismului în lume s-a făcut prin crime mai numeroase, mai odioase (dacă sunt crime mai puțin odioase) decât cele săvârșite de ei prin implementarea comunismului!!! Atenție la evrei, și mai ales la acea falsă etichetă pe care și-o dau de, „popor ales”!!!
    Prin invățăturile lui Isus Hristos, Dumnezeu să ne lumineze, și să ne scoată de sub manipularea anticriștilor!!!

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.