Brâncuși: omul și opera

B

Vă recomand o reușită contopire între gândirea și opera marelui Brâncuși. Ascultându-l în timp ce-i admirăm capodoperele, îl înțelegem mai bine…

comentarii

  • Dupa ce m-am delectat cu acest videoclip, am tinut sa nu uit sa-mi fac simtita prezenta, conform intelegerii noastre de aseara. Felicitari pentru tot ce faci! Astept cu drag sa ne revedem si sa ne cunoastem mai bine!

    • Da, mă bucur să reluăm legătura și mă bucur că v-a plăcut video-ul. Și eu îmi doresc să ne cunoaștem mai bine și cred că ocazii providențiale în acest sens.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.