Adi Gliga la Vestea Bună

A

Sâmbătă, 20 noiembrie, vă așteptăm cu drag la o seară specială de tineret. Evenimentul va avea loc la biserica Vestea Bună din Beiuș, str. 1 Decembrie 1918, nr. 49-51 și va începe la ora 18.00.

Invitatul special al serii este îndrăgitul cântăreț Adi Gliga. Este a doua oară când Adi cântă la Beiuș (prima dată a slujit în Biserica Penticostală Sfânta Treime). Ne bucurăm să-l avem printre noi, cu atât mai mult cu cât va rămâne și la ambele programe de duminică (ora 9.00, respectiv 17.00).

În seara de sâmbătă Adi Gliga își va depune și mărturia întoarcerii la Dumnezeu. Duminică dimineața ne dorim un program special pentru părinții tinerilor care au fost cu o seara înainte, iar duminică seara un timp special de evanghelizare.

Vă așteptăm cu drag și vă asigurăm de toată prețuirea!

comentarii

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.