A 35-a primăvară

A

În primăvara lui 75 veneam pe lume, într-o zi ca aceasta.

De atunci s-au scurs câțiva ani… De-a lungul lor am putut vedea mâna providențială a lui Dumnezeu. Din primii ani și până azi El mi-a fost sprijin și călăuză. A pus în jurul meu oameni de calitate și mi-a creat circumstanțe neașteptat de favorabile.

În ziua de azi îmi doresc să-I fiu recunoscător într-un mod special. Doresc să-i mulțumesc pentru binecuvântări și încercări, înțelegând că toate au venit din mâna Lui. Să-L asigur de dăruirea mea și să-L ador pentru ceea ce este El.

Mi-ar place ca anii următori să fie mai rodnici pentru Împărăția Lui. Aș vrea să pot fi mai aproape de cei dragi și să pot face lucruri cât mai diverse. Dar dincolo de toate acestea, îmi doresc să fiu tot mai aproape de El. Să-L cunosc pe El și puterea tăriei Lui, după cum își dorea marele apostol.

Pentru primăverile ce-au trecut Îi mulțumesc respectuos, iar pe cele viitoare le întâmpin cu bucurie. Fie mâna bună a Domnului peste mine!

comentarii

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.